Frunniken: Finding intimate contacts has never been easier!

Last update : 24 juni 2021

Frunniken is an erotic online meeting place for Single Women and Men, where you can meet mainly erotic contacts online. Registration is free and is rewarded with free credits, so as a new user you can immediately try whether there is an erotic contact for you or even a long-term sex relationship.

Frunniken in a nutshell

logo Frunniken Frunniken
Frunniken: Finding intimate contacts has never been easier! logo Frunniken
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Kelly (45 year) 25 januari 2020
I recommend Frunniken niet aan Smerige oplichters

Ik heb nooit om info gevraagd maar ze sturen 7423790 schrijf je nu in mails per dag..een afmelden mogelijkheid is er niet en het contact formulier is nep..walgelijk ongepast ???

auteur van de beoordeling
Janka (72 year) 14 december 2019
I recommend Frunniken niet aan Rotzooi op deze site

1 van de slechtste fake site's waar ik op kom .

auteur van de beoordeling
Mii (66 year) 16 juli 2019
I recommend Frunniken aan Oud maar toch gewild

Hallo, ik heb mij op frunniken ingeschreven.. Verwachte er weinig van als vrouw van 66, maar goed toch heel berichten en verzoeken. Dat had ik niet verwacht, maar voelde me wel gevleid moet ik eerlijk toegeven. Het contact online bevalt me zo prima en of ik verder ga, dat weet ik nog niet. Ik doe het even rustig aan en pijl het een beetje af daar.

auteur van de beoordeling
Joke (62 year) 15 juli 2019
I recommend Frunniken aan Snel contact met leuke mannen

Voor een vrouw als mij is frunniken een uitkomst. ben namelijk niet zo handig met computers en sites met van die ellenlange vragenlijsten is voor mij niet te doen. het gaat mij niet om het daten maar meer om het contact online. heb wel een keer een echte ontmoeting gehad met een man maar dat was niet veel soeps. ik ontvang bijna dagelijks een berichtje van een onbekende kerel en soms ook een leuke. de meeste mannen die ik wat stuur reageren of ach op sommige nieuwelingen na want die begrijpen het misschien nog niet hoe het werkt of kijken eerst de kat uit de boom. ik ben altijd direct eerlijk over wat ik wel of niet wil. maar wat uitdagende foto's ruilen doe ik vaak wel want bij de meeste ben ik dan toch niet met mijn gezicht zichtbaar.

auteur van de beoordeling
F.. (33 year) 7 juli 2019
I recommend Frunniken aan Aparte naam, wel veel contact.

Ik ben een man van 33 jaar oud uit de regio haarlem en wens verder liever anoniem te blijven. heb me hier onlangs ingeschreven en al aardig wat credits verbruikt. ik vind het leuk om hier op te chatten met de dames die er overigens erg goed uit zien en extra fotos sturen als ik erom vraag. in het echte leven heb ik niet zoveel aanspraak van vrouwen dus zon site als dit is voor mij een uitkomst. ik ben een man en heb ook behoefte dus wil soms ook seksueel zijn. het liefst met een vrouw erbij natuurlijk, daarom chat ik met deze vrouwen omdat zij mij wel begrijpen. de naam hield me in het begin een beetje tegen en wilde eigenlijk weer verder zoeken. maar een meisje daarop contacteerde mij en het klikte gelijk. dus voor mij is het wel een goede site.

logo Frunniken
Our score 5.9
Average rating
362 ratings
100% anonymous and discrete 100% anonymous & discrete
registrations today 7registrations today
real ervaringen 5 honest experiences

Frunniken specifications

  • Ideal ageIdeal age30-60
  • SubscriptionsSubscriptions50.000
  • Male / Female %Male / Female %78-22
  • Credit systemCredit systemYes
  • Free versionFree versionYes

Top sites on 24 juni 2021

Parship
Visit site
logo Parship
Pimperbook
Visit site
logo Pimperbook
Iflirts-chat
Visit site
logo Iflirts-chat
GaysGoDating
Visit site
logo GaysGoDating
Stedendating
Visit site
logo Stedendating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. All rights reserved.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

ReliableDatingSites.com is a free, online resource that strives to provide useful content and comparison features to its visitors. The score and positioning of a dating site that we analyse is determined by the independent opinion of an expert. Experts who strive to ensure the general interest of consumers and their safety. Visitors who use our website are generally very satisfied and thus increase their dating chances. This way we help thousands of people every day - with pride - to avoid unnecessary costs or disappointments, and to find the right dating site for them! The Success of Reliable Dating Sites comes from years of experience and the power of customer reviews.